Videoer

Gennemse vores videoer og lær mere om vores virksomhed og produkter.

Instruktionsvideoer

PR 4500-grænseflader - Sådan monteres og afmonteres displayet

Se video

PR 4500-grænseflader - Sådan navigeres gennem menuerne

Se video

PR 4512 - Sådan opretter du forbindelse til din mobile enhed

Monter blot PR 4512 Bluetooth displayet på fronten af din 4000-/9000-enhed og installer PPS-appen på din smartenhed (iOS og Android). Dette muliggør liveovervågning af procesdata, data- og hændelseslogning samt nem programmering af enheden.

Se video

PR 4512 - Sådan uploades og vises en datalog med PPS

Med sin 100 MB indbyggede hukommelse kan 4512 logge op til 5,50 millioner datapunkter (enhedsspecifik). 4512 registrerer også enhedsspecifikke måle-, status- eller relæfejl. Ved hjælp af det indbyggede realtidsur logger 4512 det nøjagtige tidspunkt for enhver fejlhændelse inkl. relæstatus. Logfiler kan overvåges direkte i PPS-appen eller eksporteres i .csv-format. Dette giver en god indsigt i signalloop-ydelse og -optimering.

Se video

How to upload configuration and data log files to PC

PR 4512 - Sådan uploades modulkonfiguration and datalog filer til din PC

Forbind din PR 4512 Bluetooth Kommunikationsenhed med din PC via PR 4590 ConfigMate og PRreset software. Udlæs de loggede data i PReset eller eksporter dem i csv-format.

Se video

Virksomhedsvideoer

Introduktion til PR electronics

Vi designer, udvikler og fremstiller enheder til signalbehandling i verdensklasse til fabriksautomation og procesindustrien.

Se video

Kvalitet er i vores DNA

Vi producerer produkter af høj kvalitet og investerer løbende tid og ressourcer for at sætte nye standarder for bedre kundeoplevelse.

PR electronics - når kvalitet betyder noget

Se video

Produktvideoer

PR 5437 2-tråds HART 7 temperaturtransmitter

Den nye PR 5437, der sætter standarden for ydeevne og fleksibilitet, har et unikt, kompakt 7-terminal design, der giver det bredeste udvalg af dobbelt-føler-indgangskombinationer på markedet. Fra 2 x 4-leder RTD'er til potentiometerindgange er der ikke længere noget kompromis med følertyper.

Se video

PR 7501 Feltmonteret HART-temperaturtransmitter med display og optiske knapper

Nem konfiguration og diagnostik fra fronten. Nemt overblik over temperaturprocesværdier.

Se video

Abonner på vores YouTube-kanal