Kuinka... katso videot

PR-tuotteisiin ja -ratkaisuihin liittyviä ohjevideoita... Videot ovat englanninkielisiä

PR 4501 -näyttö/ohjelmointiyksikkö:

Kuinka asentaa ja käyttää PR 4501 -näyttö/ohjelmointiyksikköä

PR 4501 -näyttö/ohjelmointiyksikkö on suunniteltu helppoon käyttöparametrien asetteluun PR 4000- ja 9000-laitteille. Se on helppo ja nopea asentaa – työkaluja ei tarvita – ja helppo asetella… kuten näet tästä lyhyestä videosta.

> Katso video.

Kuinka kopioidaan PR 4000/9000-laitteeseen tehty ohjelmointi toiseen saman tyypin laitteeseen PR 4501 -yksiköllä

Katso kuinka voit säästää aikaa tallentamalla valmiin asettelun PR 4501-yksikköön ja lataamalla sen samantyyppiseen PR 4000- tai 9000-sarjan laitteeseen – seuraamalla muutamaa helppoa askelta...

> Katso video.

PR 4511 -käyttöliittymä

Kuinka asentaa ja liittää PR 4511 -käyttöliittymä sekunneissa.

PR 4511 käyttöliittymällä pääset käsiksi prosessiarvoihisi neljällä eri tavalla, kuitenkin säilyttäen analogiviestin. Käyttöliittymällä saat paikallisen tai etäyhteyden prosessiarvoihisi – valvonnan, simuloinnin ja asettelun.

> Katso video.

PR 4511 -käyttöliittymä. Kuinka rakennetaan Modbus-yhteys.

> Katso video.

PR 4511 -käyttöliittymä. Kuinka ohjelmoidaan Modbus-asetukset.

> Katso video.

PR 4511 -käyttöliittymä. Kuinka liitytään suurimpiin tiedonsiirtoprotokolliin.

> Katso video.

MUUT videot:

PR 3000 -sarja

Katso uuden PR 3000 -sarjan esittely - huippusuorituskykyiset lämpötilalähettimet ja viestimuuntimet. Hyvä tarkkuus, nopea vasteaika JA pieni lämpötilariippuvuus - vain 6 mm kotelossa!
Yleisesittely, mihin se sopii, mitä se tarjoaa, asennusvaihtoehdot, EMC-suojaus...

> Katso video