Videot

Selaa videoitamme ja opi lisää yhtiöstämme ja tuotteistamme.

How-to -videot

PR 4500 -liityntälaitteet – Kuinka asentaa ja poistaa näyttö

Katso video

PR 4500 -liityntälaitteet – Kuinka navigoidaan näytölläy

Katso video

PR 4512 – Kuinka liitytään mobiililaitteeseen

Aseta PR 4512 Bluetooth-näyttöyksikkö 4000/9000-sarjan laitteen etulevylle ja asenna PPS-sovellus älylaitteeseesi (iOS tai Android). Saat käyttöön prosessidatan live-monitoroinnin, data- ja tapahtumaloggauksen ja helpon laiteasettelun.

katso video

PR 4512 – Kuinka lataat ja katselet datalogeja PPS-sovelluksella

Sisäisellä 100 MB muistillaan 4512 voi tallentaa maks. 5.50 miljoonaa datapistettä (laitteen mukaan). 4512 tallentaa myös laitekohtaiset mittaus-, tila- tai releviat. Sisäisen reaaliaikakellon avulla tallentuvat vikatapahtumien tarkat ajat, sekä releen tilatieto. Logeja voi valvoa suoraan PPS-sovelluksessa tai ne voi tallentaa .csv-formaatissa. Saat erinomaisen näkymän piirin suorituskykyyn ja optimointiin.

Katso video

How to upload configuration and data log files to PC

PR 4512 - How to upload module configuration and data log files to a PC

Connect PR 4512 Bluetooth communication interface to your PC via PR 4590 ConfigMate and PReset software. Extract logged data in PReset or export it into csv-format.

Katso video

Yritysvideot

Esittelyssä PR electronics

Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme maailmanluokan viestimuunninlaitteita prosessi- ja tehdasautomaatioteollisuudelle.

Katso video

Laatu on DNA:mme

Tuotamme huippulaadukkaita tuotteita ja investoimme jatkuvasti aikaa ja resursseja asettaaksemme uusia standardeja parempaan asiakaskokemukseen.

PR electronics – kun laadulla on merkitystä

Katso video

Tuotevideot

PR 5437 2-johdin HART 7 -lämpötilalähetin

Asettaen vertailukohdan suorituskyvylle ja joustavuudelle, uusi PR 5437 tarjoaa ainutlaatuisen, huipputiheän 7-liitinrakenteen, ja markkinoiden laajimman valikoiman kaksoisanturituloyhdistelmiä. 2 x 4-johdin RTD- ja potentiometrituloille ei enää tarvitse tehdä kompromisseja anturityypin suhteen.

Katso video

PR 7501 kenttäasennettava HART-lämpötilalähetin näytöllä ja optisilla painikkeilla

Helppo konfigurointi ja diagnostiikka etulevyllä. Lämpötilan prosessiarvot yhdellä silmäyksellä.

Katso video

Tilaa kanavamme – YouTube