Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Alle on listattu joitakin PR-tuotteista ja -ratkaisuista useimmin esitettyjä kysymyksiä vastauksineen. Kysymystä klikkaamalla näet vastauksen.

Miksi 4xxx-laitteeni pitää hurisevaa ääntä AC-jännitteeseen liitettynä?

Mikä on “puskuroitu jännitelähtö”?

Mitä eroa on laitteilla 3185 ja 3186?

Miten mittaan termoelementtiä laitteilla 5114, 5115 tai 5116?

Mitä "kosketinhystereesi" tarkoittaa?

Pitääkö 4xxx-laite avata ohjelmointia varten?

Mistä tiedän onko viestini aktiivinen vai passiivinen? (englanninkielisiä)

Mistä tiedän onko tuloni NPN vai PNP?

Kuinka asennan ja irrotan 4510-, 4511- tai 4512-näytön?

“SE.BR” ilmestyy 57xx-näyttöön, mitä se tarkoittaa?

2000-, 4000- tai 5000-sarjojen laitteet eivät tuota jännitelähtöä?

Tablettini/älypuhelimeni ei saa yhteyttä 4512-näyttöön?