Q4: Mitä eroa on laitteilla 3185 ja 3186?

Vastaus: Sekä 3185 että 3186 saavat energiansa virtasilmukasta, mutta eri tavalla.

3185 saa energiansa tuloliittimiin liitetystä aktiivisesta 4-20 mA piiristä, laite tuottaa aktiivisen lähtöviestin.

Klikkaamalla saat kuvasta suuremman version (avautuu uuteen selainikkunaan).

3186 saa energiansa lähtöliittimiin liitetystä aktiivisesta 4-20 mA piiristä, ja tuottaa tuloliittimiinsä lisäjännitteen 2-johdinlähettimen syöttöä varten.

Klikkaamalla saat kuvasta suuremman version (avautuu uuteen selainikkunaan).