Functional Safety produktsortiment

Korrekt specifikation af udstyr er nødvendig for at opnå og opretholde funktionssikkerheden.

Valg af udstyr, der kan understøtte et tilsigtet SIL-niveau, sikrer den nødvendige grad af risikoreduktion, der kræves af en sikkerhedsinstrumenteret funktion (SIF).

PR electronics har haft en Functional Safety certificering siden 2008 og har erfaring i design og fremstilling af SIL-certificerede og -validerede signalbehandlingsenheder af høj kvalitet.

Der fås et række applikationsspecifikke IEC 61508-certificerede og hardware-validerede enheder. Vælg en enhed for at få flere oplysninger.

Supplerende oplysninger om funktionssikkerhed og opnåelse af SIL fremgår af vores serie i tre dele om tilfældig hardwareintegritet, arkitekturbegrænsninger og systempotentiale.