Toiminnallisen turvallisuuden tuotevalikoima

Oikea laitemäärittely on tärkeää toiminnallisen turvallisuuden saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tavoitteena olevaa SIL-tasoa tukevien laitteiden valinta takaa tarvittavan riskinvähennyksen tason turva-automaatiotoiminnossa (SIF).

PR electronics:illa on ollut toiminnallisen turvallisuuden hallinta -sertifikaatti vuodesta 2008, ja se on kokenut laadukkaiden, SIL-sertifioitujen ja -arvioitujen viestimuunninlaitteiden suunnittelija ja valmistaja.

Valikoima IEC 61508 -sertifioituja ja laitearvioituja laitteita on saatavana sovellusten mukaan. Valitse laite nähdäksesi lisätietoja.

Lisätietoja toiminnallisesta turvallisuudesta ja SIL-toteutuksista löydät kolmiosaisesta sarjastamme: satunnainen laitteiston eheys, arkkitehtuurin rajoitteet ja systemaattinen kyvykkyys.

Onko tämä tieto hyödyllinen?

Anna meille arvosana

(33 ääntä)