Videoklipp

Bläddra bland våra videor och lär dig mer om vårt företag och våra produkter.

Instruktionsvideor

PR 4500-gränssnitt - Hur man installerar och tar bort enheten

Se video

PR 4500-gränssnitt - Hur man navigerar genom menyerna

Se video

PR 4512 - Hur du ansluter till din mobila enhet

Montera bara PR 4512 Bluetooth-kommunikationsenheten på framsidan av din 4000/9000 enhet och installera PPS-appen på den smarta enheten (iOS och Android). Detta möjliggör liveövervakning av processdata, data- och händelseloggning samt enkel konfigurering av enheten.

Se video

PR 4512 - Hur man laddar upp och visar dataloggar med PPS

Med sitt 100 MB inbyggda minne kan 4512 logga upp till 5,50 miljoner datapunkter (enhetsspecifik). 4512 registrerar även enhetsspecifika mät-, status- eller reläfel. Med den inbyggda realtidsklockan loggas den exakta tiden för felhändelser, inkl. relästatus. Loggar kan övervakas direkt i PPS-appen eller exporteras i .csv-format. Detta ger otrolig inblick i loop-prestanda och -optimering.

Se video

How to upload configuration and data log files to PC

PR 4512 - How to upload module configuration and data log files to a PC

Connect PR 4512 Bluetooth communication interface to your PC via PR 4590 ConfigMate and PReset software. Extract logged data in PReset or export it into csv-format.

Se video

Företagsvideor

Introduktion till PR electronics

Vi designar, utvecklar och tillverkar signalbehandlingsenheter i världsklass för process- och fabriksautomationsindustrin.

Se video

Kvalitet finns i vårt DNA

Vi producerar produkter av hög kvalitet och investerar kontinuerligt tid och resurser för att sätta nya standarder för ökad kundupplevelse.

PR electronics - när kvalitet är viktigt.

Se video

Produktvideor

PR 5437 2-tråds HART 7 temperaturtransmitter

Den nya PR 5437, som sätter riktmärket för prestanda och flexibilitet, har en unik kompakt 7-plint design som ger det bredaste urvalet av ingångskombinationer med dubbla sensorer på marknaden. Från 2 x 4-tråds RTD:er till potentiometeringångar finns det inte längre någon kompromiss för sensortyper.

Se video

PR 7501 fältmonterad HART-temperaturtransmitter med display och optiska knappar

Enkel konfiguration och diagnostik framifrån. Temperaturprocessvärden genom ett ögonkast.

Se video

Prenumerera på vår YouTube-kanal