Jäteveden pinnan ja välpän on/off-tilan mittaaminen kunnallisessa vedenpuhdistamossa

Tyypillisessä jäteveden käsittelylaitoksessa mekaaninen karkeavälppä erottelee liukenemattoman materiaalin, kuten roskat ja lumput jätevesivirrasta. Moottoroidut kaapimet poistavat kertyvän jätteen välpästä säilyttäen jäteveden vapaan virtauksen käsittelylaitokseen.

Ultraäänipinta-anturi ohjaa usein kaapimia. Kun välppä tukkeutuu, jäteveden pinta nousee ja kaapimet aktivoidaan purkamaan välpän tukkeuma. Myös kaavinmoottorin on/off-tilaa yleensä valvotaan moottorin käynnistymisen varmistamiseksi.

Ex i -laitteet helppoon asennukseen ja huoltoon

Kunnallisessa jätevedessä on metaanikaasua, joten välppä sijaitsee räjähdysvaarallisessa Ex i -tilassa. Siksi 9106B HART-läpäisevä Ex-erotin ja 9202B Ex-pulssierotin (molemmat Ex i -laitteita) ovat erinomaisia vaihtoehtoja

PR 9106B syöttää ja mittaa turvallisesti Ex-tilaan asennettuja pintalähettimiä ja tuottaa 1 tai 2 erotettua 4…20 mA lähtöä.

PR 9202B voi mitata Ex-tilaan asennettuja koskettimia tai Namur-antureita ja tuottaa 1 tai 2 erotettua kosketin- tai NPN-transistorilähtöä.

Toisin kuin zener-barrierit, erotinbarrierit PR 9106 ja PR 9202 eivät vaadi erillistä maadoitusta kenttälaitteiden luonnostaan vaarattoman mittauksen toteuttamiseksi. Koska erotinbarrierimme eivät tarvitse maadoitusta, ovat ne edullisempia asentaa ja ylläpitää kuin zener-barrierit. Lisäksi PR 9106- ja PR 9202 -laitteiden korkea erotustaso eliminoi maavirtasilmukat ja suojaa liitettävät laitteet suurjännitetransienteilta ja viestikohinalta.

Pidä laitteesi valvonnassa PR 4511:n avulla

Tässä sovelluksessa kukin moduuli on varustettu 4511 Modbus-näyttö/ohjelmointiyksiköllä. Tällä käyttöliittymällä moduulit on helppo asetella ja taustavalaistun LCD-näytön avulla käyttöhenkilöstö voi helposti seurata jäteveden tasoa ja kaapimien on/off-tilaa ohjauspaneelista.

Kukin PR 4511 pystyy myös Modbus RTU -digitaalitiedonsiirtoon, minkä ansiosta erotinbarrierit PR 9106B ja PR 9202B voivat kommunikoida Modbus-masterlaitteen kanssa.

Onko tämä tieto hyödyllinen?

Anna meille arvosana

(36 ääntä)