FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Herunder kan du se en liste med nogle af de oftest stillede spørgsmål om PR-produkter og -løsninger og de tilhørende svar. Klik på spørgsmålet for at se svaret.

Hvorfor kommer der en summende lyd fra min 4xxx-enhed, når den tilsluttes 230 VAC-spænding?

Hvad er en “bufferet spændingsudgang”?

Hvad er forskellen mellem 3185 og 3186?

Hvordan måler jeg korrekt på et termoelement med en 5114-, 5115- eller 5116-enhed?

Hvad er relæhysterese?

Skal 4xxx/9000-enhederne åbnes for at kunne programmere dem?

Hvordan ved jeg, om mit mA-strømsløjfe-signal er aktivt eller passivt? (engelsk)

Hvad er en NPN og en PNP transistor?

Hvordan monteres og aftages displays i PR 4500-serien?

Der står “SE.BR” på mit 57xx-display. Hvad betyder det?

Jeg kan ikke få noget spændingssignal ud på mit  system 2000-, 4000- eller 5000 modul – hvad kan der være galt?

Min tablet / smartphone kan ikke oprette forbindelse til 4512?