Seven tips and advice for signal conditioning devices in hazardous areas

Mange områder i procesindustrien klassificeres som farlige zone områder. Elektrisk udstyr som f.eks. signalbehandlingsenheder i disse zoner kan have indbygget sikkerhed via f.eks. egensikker barriereløsning, men der er flere aspekter der med fordel kan overvejes ved valg af signalbehandlingsenheder og løsninger til disse områder...

1. Overvej multifunktionelle enheder

Valg af nogle få enheder, der har mange applikationsmuligheder, giver øget fleksibilitet og større omkostningseffektivitet.

2. Gå efter brugervenlighed

Vælg enheder, der er lette at bruge og vedligeholde – det sparer tid samt udgifter til uddannelse og vedligeholdelse.

3. Check godkendelser

Kontrollér, at enhederne har de nødvendige myndighedsgodkendelser (myndighedskrav kan variere, alt efter hvor anlægget befinder sig).

Nedenfor finder du en liste over de godkendelser, vi tilbyder, i forbindelse med vores produkter med egensikker barriere.

4. Vælg enheder med lavt energiforbrug

Vælg enheder med lavt energiforbrug - det er mere omkostningseffektivt og miljøvenligt.

5. Overvej forskellige monteringsmuligheder

Enheder med forskellige monteringsmuligheder giver fleksibilitet og nem ibrugtagning. Eksempler: standard-DIN-skinne, Power-rail eller en backplaneløsning.

6. Benyt sagkyndige rådgivere

Søg råd hos en Ex-specialist, hvis du er i tvivl, eller hvis du spekulerer på, om og hvordan dine installationer kan blive mere effektive.

7. Vælg i forbindelse med SIL-applikationer en leverandør, der har fokus på designsikkerhed

Valg af en producent og enheder, der har en full assessment godkendelse i henhold til IEC 61508, giver indbygget sikkerhed og gør det let for dig at overholde IEC 61511-standarden.

Disse tips og råd bygger på mere end 40 års praktisk erfaring. Vi udvikler for sikkerhed, fleksibilitet, lavt strømforbrug samt høj brugervenlighed.

Multifunktionelle enheder

PR electronics' ATEX-certificerede Ex-specialister

Se denne artikel som infografik (på engelsk).

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere oplysninger.