Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor

Här nedan finns en lista med svaren på de vanligaste frågorna om PR-produkter och -lösningar. Klicka på frågan om du vill läsa svaret.

Varför låter/surrar min 4xxx-enhet när den är ansluten till nätspänning (AC)?

Vad betyder ”buffrad spänningsutmatning”?

Vad är skillnaden mellan 3185 och 3186?

Hur mäter jag ett termoelement med en 5114-, 5115- eller 5116-enhet?

Vad betyder ”kontakthysteres”?

Bör jag öppna 4xxx-enheten om jag vill programmera den?

Hur vet jag om mA-signalen är aktiv eller passiv? (engelska)

Hur vet jag om ingången är av NPN- eller PNP-typ?

Hur monterar jag och tar bort displayerna i PR 4500-serien?

Det står SE.BR på skärmen till 57xx. Vad betyder det?

Ger enheterna i serierna 2000, 4000 och 5000 inte någon utspänning?

Min surfplatta / smartphone kan inte ansluta till 4512?